Medlemskap


Sundsvalls Kollektivverkstad är en ideell förening som är beroende av medlemmarnas engagemang och avgifter. Aktiva medlemmar erlägger de avgifter som årsmötet beslutar och tillsammans håller vi lokaler för aktiviteter som utvecklar och stimulerar konstnärligt skapande och det egna skapande. Genom medlemmarnas engagemang och föreningens programverksamhet är målet att öka medvetenheten om bildskapande och konstens betydelse för den enskilda människan i samhället.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 500 kr per år.

Som medlem kan du delta i kurser, få inbjudningar till evenemang, nyhetsbrev och delta i Sundsvalls kollektivverkstadens medlemsgrupp på Facebook.

Medlemsavgiften ska betalas i januari. Betala genom Swish till 123 16249 98 eller till plusgiro 88 72 55-8 . På inbetalningen ange namn, telefonnummer och e-postadress.

Verksamhetsavgift

Verksamhetsavgiften är 550 kr per termin.

Som medlem i Sundsvalls kollektivverkstad kan du delta i verksamhetens utbud om du betalar verksamhetsavgift. Det finns kurser i måleri,akvarell, grafik, kroki, och keramik. Du erbjuds också att delta i konstutställningar två gånger per år samt medverka i en målarutflykt. För kurser som workshops och weekendkurser med konstnärer och föreläsare gäller separata priser.

För studerande är verksamhetsavgiften 400 kronor per termin.

Verksamhetsavgiften ska vara betald i januari och september och före kursstart. Betala genom Swish till 123 16249 98 eller till plusgiro 88 72 55-8 . På inbetalningen ange namn, telefonnummer och e-postadress.

Det här får du som medlem

När det inte är kurser eller annan aktivitet i lokalerna har den enskilde medlemmen som betalat verksamhetsavgift tillgång till målarsal, grafik- och keramikverkstad.

1. Utskick med aktuell information till din e-postadress.
2. Vara med på två konstutställningar per år i Sundsvalls kollektivverkstadens regi.
3. Möjligheten att delta i Sundsvalls kollektivverkstads kursutbud som är måleri, grafik, kroki och keramik.
4. Möjligheten att delta i målarresor, utflykter och fest.

Som medlem är du välkommen till kollektivverkstadens Facebooksida och medlemsgrupp och därigenom alltid vara uppdaterad på det som är på gång. Där kan du även posta dina frågor och egna funderingar samt interagera med gruppen.

Så gör du

Betala medlemsavgiften genom Swish till 123 16249 98 eller till plusgiro 88 72 55-8 . Var noga med att uppge namn, e-post och telefonnummer på inbetalningenNär du har betalt verksamhetsavgift kontakta kollektivverkstaden via e-post med bevis på inbetalning så får du koden till entrén. Betalningen ska ske årsvis i januari.

Här finns vi

Sundsvalls Kollektivverkstad
Artur Engbergs väg 13
852 40 Sundsvall

Organisationsnummer: 889201-7305

Sundsvalls kollektivverkstad bildades 1979.